Kerstdiner

19 november 2018

Donderdag 20 december hebben we weer een kerstdiner op school.

Op donderdag 20 december, van 17.00 uur tot 19.15 uur, hebben de kinderen op school een kerstdiner. We gieten het in een lopend buffetvorm, in de grote centrale ruimte.

Onze vraag is of jullie mee willen helpen (in de vorm van het maken van een maaltijd)  aan deze feestelijke avond.

We vragen de ouder/verzorger om iets te bedenken en te maken voor 10 tot 15 kinderen. Dit kan een koud of warm gerecht zijn. Toetjes en soep worden door school verzorgd. (denk er bij warme gerechten  wel aan dat we op school geen voorzieningen hebben om eten warm te houden/te maken).

Je maakt een maaltijd van je eigen keuze of wat je kind het lekkerst vindt en serveert dit gerecht zelf aan de kinderen die langs komen lopen. Jullie kunnen, net als de kinderen, om 17. 00 uur op school komen met het eten.

Tips voor het verwarmen van de maaltijden; inpakken in zilverfolie werkt het beste, ook zou je het in een deken kunnen wikkelen.

We hebben een aantal leerlingen die geen varkensvlees eten. Zouden jullie daar rekening mee willen houden (denk aan rundvlees, vis en/of kip).

Graag zelf een opscheplepel meenemen.

De moeder van Kim (groep i), Tanja v/d Laan en Ina Molema zijn aanspreekpunt op de avond zelf. Met eventuele vragen kun je ook bij hun terecht.

Wil je je opgeven, stuur dan een mailtje, voor 1 december naar tinadevries@wimmonnereauschool.nl

(dan hebben we gelijk een goed mailadres van je).

Vermeld je ook even wat je van plan bent te gaan maken?

Alvast bedankt en hopelijk tot 20 december.

Met vriendelijke groet,

De kerstcommissie.

Of klik hier voor meer informatie.